De Amsterdamse grachten: Een onthullende reis door de schatkamer van Nederland

Amsterdam, de stad met de iconische grachtengordel, beroemd om zijn prachtige grachtenpanden, pittoreske bruggetjes en rijke historie. Dompel jezelf onder in de schoonheid en rust van deze waterwegen tijdens een privé rondvaart met Floating Amsterdam.

Een exclusieve beleving op maat

Vergeet de drukke rondvaarten met hordes toeristen. Floating Amsterdam biedt unieke rondvaarten in luxe, open sloepen. Geniet met je gezelschap van de ultieme privacy en stel je eigen route samen. Kies voor een ontspannen tocht langs de bekende highlights, of ga op zoek naar de verborgen parels die de grachtengordel te bieden heeft.

De perfecte setting voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een romantische date, een gezellige borrel met vrienden, een feestelijke familiebijeenkomst of een zakelijke bijeenkomst, Floating Amsterdam heeft de perfecte setting voor elke gelegenheid. De comfortabele sloepen zijn voorzien van een bar, lounge seats en optionele overkapping, waardoor je ongeacht het weer kunt genieten van de vaart.

Culinaire hoogstandjes aan boord

Maak je privévaart compleet met culinaire hoogstandjes. Floating Amsterdam werkt samen met diverse cateringpartners die heerlijke hapjes, buffetten en diners aan boord kunnen bezorgen. Geniet van een smaakvolle lunch, borrel of diner terwijl je vaart door de prachtige grachtengordel.

Extra’s voor een onvergetelijke ervaring

Floating Amsterdam biedt diverse extra’s om je privévaart nog unieker te maken. Huur een muzikant in om de sfeer te verhogen, boek een gids voor boeiende verhalen over de stad of laat je verrassen met een feestelijke aankleding.

Tips voor het boeken van een privévaart:

  • Bepaal je budget: Hoeveel wil je uitgeven aan de privévaart?
  • Kies de gewenste datum en tijd: Floating Amsterdam is 7 dagen per week geopend, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
  • Bepaal de duur van de vaart: Kies uit diverse vaartijden, van 1 uur tot een dagdeel of langer.
  • Kies het aantal personen: De sloepen bieden plaats aan groepen van 2 tot 12 personen.
  • Stel je eigen route samen: Kies de highlights die je wilt zien of ga op zoek naar de verborgen parels.
  • Boek extra’s: Maak je vaart extra feestelijk met muziek, een gids of andere extra’s.

Een privévaart met Floating Amsterdam is een unieke ervaring die je met niemand anders deelt. Geniet van de schoonheid, rust en privacy van de Amsterdamse grachten en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Maak van je privévaart met Floating Amsterdam een onvergetelijke ervaring!

Boek nu je vaart en onthul de verborgen schatten van de Amsterdamse grachten!