Het doel van bedrijfsuitjes is onder meer dat werknemers en bedrijfseigenaren gedurende een vrije dag of moment samen komen in een ontspannen sfeer. Het hoeft daarbij niet te gaan om uitbundige uitjes en evenementen, maar kan ook een eenvoudig uitstapje met lekker eten en spelen zijn. Floating Amsterdam maakt dit mogelijk. Met diverse thema’s in het vaandel kunnen ze elk bedrijfsuitje een apart tintje geven. Neem bijvoorbeeld hun Gin & London Essence Tonic rondvaart in Amsterdam

Creëer je eigen Gin tonic ambiance!

Floating Amsterdam biedt de mogelijkheid je eigen rondvaart ambiance met de Gin & London Essence Tonic te creëren. Een rondvaart, waarbij je samen met je werkgroep kunt genieten van tongstrelende G&T’s met de high end mixers van The London Essence en bijbehorende hapjes of een uitgebreide diner. Wil je toch gaan voor alcoholvrije bedrijfsuitjes, dan is er met drank van The London Essence ruime keuzemogelijkheid. Een voorbeeld is hun Ginger Ale en gemberbier, die als zuivere dranksoort kan worden genuttigd, maar ook als lichte en caloriearme drank. Drank met heerlijk verwarmende basisnoot voor een sprankelende drank en mixers van zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten. 

The London Essence & co

London Essence is dit jaar (2023) uitgeroepen tot nr. 2 Top Trending Mixer en nr. 4 best verkochte Mixer door de World’s Best Bars. Opgericht in 1896 zijn ze bekend om hun collectie aan elegante tonics, ambachtelijke frisdranken en limonade en heerlijke gember. Naast de uitgebalanceerde, drievoudig gefilterde Soda Water, hebben ze de unieke collectie Crafted Sodas. Voorts bieden ze exquisite mixers aan van gedistilleerde plantaardige producten voor de zuiverste smaak in elke slok. Denk maar aan dranken vervaardigd uit elegant geurende noten van witte perzik en jasmijn, tot tropische geroosterde ananas en frisse, pittige roze grapefruit. Je kunt er ook een scala aan klassieke cocktails en mocktails maken. Je hebt daarbij keuzes van verfijnde Bellini tot de charismatische Paloma voor een ultieme drink ervaring. Met de gember collectie van The London Essence Company haal je de fijnere smaken naar boven, voor een ultieme ervaring. Of het nu de rokerig-zoete smaak van donkere rum, of de majestueuze mout van een oude whisky betreft. Prima geschikt dus voor een bedrijfsuitje! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *